Bedrijfsfeest

Slump Catering & Events verzorgt een onvergetelijk bedrijfsfeest 

Zorg voor een onvergetelijk bedrijfsfeest met Slump Catering & Events. Met ons arsenaal aan feestartikelen toveren we jouw pand of loods om tot de ultieme feestlocatie! Uiteraard behoren andere locaties ook tot de mogelijkheden (maar in het geval van eigen locatie kun je gebruik maken van werkkostenregeling). Je kunt bij ons zelf diverse feestmaterialen huren, of kunt ons inhuren voor volledige verzorging van jouw personeelsfeest. Van een gezellige bijeenkomst met een hapje en drankje tot een onvergetelijk themafeest. Wij regelen het voor je! 

 

Telefonisch contact opnemen

 

Bedrijfsfeest organiseren met Slump Catering & Events 

Neem een kijkje in onze webshop en raak geïnspireerd! Hier vind je namelijk al onze feestartikelen. Je kunt de producten direct online bestellen indien je het feest zelf gaat opbouwen. Wij adviseren je graag over welke spullen allemaal van pas kunnen komen, door de jaren heen hebben wij hier een goed gevoel voor gekregen. Wij kunnen tevens al het werk uit handen nemen en je volledig ontzorgen door het hele feest (eventueel inclusief catering) te verzorgen. 

 

Een thema bedrijfsfeest op maat 

Wil je een onvergetelijk bedrijfsfeest? Dan kies voor je een volledig verzorgd thema bedrijfsfeest op maat. Wij hebben in het verleden al diverse geweldige themafeesten mogen organiseren, zoals bijvoorbeeld een peaky blinders, beachparty of beer & beats thema feest. Wij organiseren niet alleen een feest, maar ook activiteiten, spellen, entertainment en aankleding in het thema. Niets is ons te gek. Wij toveren iedere locatie om tot een thema locatie. Kijk maar eens bij onze sfeerfoto's! 

 

Bedrijfsfeest met eten 

Bij een goed bedrijfsfeest hoort lekker eten en drinken. Bij Slump Catering & Events vind je een ruim aanbod koude en warme hapjes, lunchbroodjes, lunchbuffetten en dinerbuffetten. In overleg is er van alles mogelijk, denk aan bijvoorbeeld barbecues of andere speciale wensen zoals thema hapjes. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden. 

 

Mogelijkheden werkkostenregeling 

Organiseer jij je bedrijfsfeest in jouw bedrijfsruimte? Dan vallen de gemaakte kosten binnen de werkkostenregeling en worden deze niet belast. Wij voorzien je graag van advies over de mogelijkheden en werkkostenregeling. 

 

Contact opnemen

Kies voor een bedrijfsfeest van Slump Catering & Events 

Geef een bedrijfsfeest waar over jaren nog steeds op wordt teruggekeken met behulp van Slump Catering & Events! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:04