Sfeervol pop-up wintercaféSfeervol pop-up kerstcaféThemafeest Peaky BlindersOnvergetelijke en unieke events

Je hebt feesten en je hebt Slumpfeesten!

Sinds 32 jaar maakt Slump Catering & Events naam in de Noordoostpolder en de rest van Nederland. "We beginnen ons nu ook aan Zwolle te binden."

Hoewel de naam 'Slump Catering & Events' doet vermoeden dat het bedrijf uit Bant zich voornamelijk bezighoudt met catering, levert deze onderneming complete feesten op de meest bijzondere plaatsen. "We hebben eigenlijk alleen een locatie nodig, alles is in huis om het feest vanaf de grond op te bouwen. Tenten, sanitair en horeca. We kunnen iedere locatie omtoveren tot feestlocatie in de juiste sfeer. Aan een simpele Pinterestpagina of moodboard hebben we genoeg om de juiste uitstraling te creëren", vertelt salesmanager David Apperlo. 

 

Van foodtruck tot high-end diner

Slump doet dit inmiddels dan ook al 32 jaar. "Dat begon met een heater van de Gamma en statafels van de Karwei. Inmiddels zetten wij de feesttenten op, rijden we gehele professionele keukens naar binnen en regelen we alles. Van artiesten tot servetjes. De catering varieert van foodtrucks tot high-end diners op hoog niveau." Enkele feesten staan bij Apperlo in het geheugen gegrift. "Bijvoorbeeld het bedrijfsfeest voor een gerenommeerd architectenbureau in Rotterdam. Hiervoor huurden we de Arminiuskerk in Rotterdam. We begonnen om zes uur in de ochtend met opbouwen. Kerkmeubilair eruit, feestdecor erin. Het eten was tot in de puntjes geregeld. We bouwden buiten een festivalletje en er waren barista's, een dansvloer en een cocktailbar. De laatste feestvierders waren rond half drie 's nachts weg, waarna wij konden beginnen met afbouwen. Net voordat de dominee naar de kerk kwam voor zijn eerste dienst, hadden wij de laatste bezem erdoor gehaald", lacht Apperlo. Maar ook voor kleinere gelegenheden staat Slump in de startblokken. 

 

Gedetailleerd draaiboek

"Zo'n 80% van onze werkzaamheden bestaat uit het organiseren van bedrijfsfeesten, de overige opdrachten zijn particulier. Bruiloften bijvoorbeeld." Welk feest het ook is, de medewerkers van Slump gaan er vol tegenaan. "Dat is wat ons kenmerkt. We zetten een stapje extra, bijvoorbeeld door een zeer gedetailleerd draaiboek te maken. Net dat ene reservelampje of tafelkleedje, aan alles wordt gedacht. Verder is er altijd meer dan genoeg te eten en drinken, de gastvrijheid is groot en het bier is koud. Bij ons in de Noordoostpolder zeggen ze daarom ook wel "Je hebt feesten en je hebt Slumpfeesten." Dat gevoel brengen ze graag verder dan de eigen regio. "We gaan door heel Nederland en ook in Zwolle worden we steeds actiever, zo waren we afgelopen jaar medeorganisator bij de ijsbaan op het Rodetorenplein. Juist die verscheidenheid is wat we graag zien. Zelf bedenken we dan ook concepten, zoals het themafeest 'Barbecue, beer & beats.'"In hun eigen omgeving doen ze meer dan enkel feesten organiseren. "Zo hebben we overwerkmaaltijden, bijvoorbeeld voor boeren. Die brengen we tot in het land. We regelen alles rondom een uitvaart en verder staan er weer zo'n zestig bruiloften op de Slumpplanning. Tot slot komen er weer diverse beurzen en evenementen aan."

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:03