Bruiloft styletrends 2024/2025
Algemeen

Ervaringen om nooit te vergeten

Bij Slump zijn we gedreven door een passie voor het creëren van memorabele ervaringen. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij de volledige invulling en catering van diverse gelegenheden.

Onze creativiteit, kennis en vakmanschap vormen de drijvende kracht achter de unieke ervaringen die wij creëren. Van een intieme bruiloft tot een grootschalig bedrijfsfeest.

Slump Events

De diensten van Slump zijn onder te verdelen in drie sublabels, namelijk: Slump Events, Slump Food en Slump Rent. Zij bestrijken samen alle facetten van een onvergetelijke ervaring. Slump Events bouwt iedere locatie om tot de ultieme feest locatie. Ons creatieve team bedenkt graag voor jouw event een verrassend concept. Ieder event is uniek, daarom leveren wij maatwerk voor alle feesten, afgestemd op jouw wensen en ideeën. Wij denken tot in de puntjes mee, persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Slump stylingpakket

Wil je dat jullie bruiloft tot in de kleinste details prachtig gestyled wordt? Onze huisstyliste, staat klaar om met jullie mee te denken. Met haar aandacht voor kleurencombinaties, bloemen en materialen zorgt zij ervoor dat de meest prachtige ontwerpen gerealiseerd worden, afgestemd op jullie wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager