Reviews
40+ jaar ervaring in feesten en evenementen
Wij organiseren 500+ particuliere feesten per jaar
Wij organiseren 1000+ bedrijfsfeesten per jaar
  • + 35 jaar ervaring in feesten en evenementen
  • Wij organiseren 500+ particuliere feesten per jaar
  • Wij organiseren 1000+ bedrijfsfeesten per jaar

Wat klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met een

4.6/5
4.6/5
Op onze bruiloft werd de catering en divers materiaal verzorgd door Slump. Vanaf het begin af aan was het contact met Daley heel hartelijk, hij kwam kijken op locatie, dacht met ons mee én echt al onze wensen waren mogelijk. Ook werd er een DJ ingeschakeld die met onze wensen meedacht. Voorafgaand aan het feest bracht Slump alle spullen op onze eigen feestlocatie, ook vanuit het opbouwteam werd er wederom meegedacht om er een prachtig feest van te maken. Écht hart voor de klant; want er werden zelfs dezelfde dag nog wat spullen nagebracht. Op onze trouwdag was alles tot in de puntjes verzorgd: de BBQ stond al aan bij aankomst, en werden er de hele avone heerlijke drankjes en hapjes geserveerd. Halverwege de avond kwam de partymanager nog even vragen hoe we de ombouw van het feest wilden. Het was de meest geweldige dag uit ons leven en echt precies als hoe wij het voor die tijd voor ogen hadden. We kregen van onze gasten veel complimenten over sfeer en bediening. Heel erg bedankt, wij zouden elk bruidspaar zo'n ervaring gunnen.
Bruidspaar Niels & Willemijn
Het was een top dag! De Banenmarkt is goed bezocht en waarschijnlijk zit er wel een aantal nieuwe collega’s tussen. De Open Dag was helemaal een succes! Zo mooi om te zien hoe iedereen z’n eigen gasten met veel enthousiasme en trots rondleidt. De samenwerking met jullie ging ook weer vlekkeloos; fijn hoe goed wij elkaar ondertussen begrijpen! Dank!
Vanquish Yachts
Het was helemaal geweldig! Kom niet beter, echt perfect. Iedereen was aan het genieten. De catering was ook top, hele leuke dames Sylvia en Reina. Lekker eten en goede service. Ik ben verder enorm tevreden over jullie! Opbouwen en afbouwen ging ook top. Ik zou jullie aanraden en wie weet geven we nog een keer een feestje :). De ruimte hebben we nu toch. Je zou het niet meer herkennen hoe mooi het is geworden!
Familie Machielse
Graag doe ik jullie een compliment voor de catering van het afgelopen weekend! De opbouw, het materieel (o.a. grote TV was super!), de bediening (wat een leuk personeel hebben jullie 😊), het eten (we kregen ook de complimenten over de glutenvrij + vega maaltijden), DJ, de flexibiliteit …. het was echt heel goed dit weekend en dat delen we graag. Wij en onze gasten hebben genoten en het verliep allemaal vlekkeloos, dus erg bedankt aan allen.
Jachthaven Ketelmeer
Het was in 1 woord fantastisch. Vanaf het moment dat Daley bij ons langs was geweest hadden wij al een goed gevoel en al het vertrouwen, dat gevoel is kloppend gebleken. Wat een fijn, professioneel maar ook informeel personeel hebben jullie. Zowel de op- als afbouw perfect verlopen. De bediening was top, zelfs de gasten buiten werden goed bediend. Ook nog even een shoutout naar Yvonne die de styling precies heeft gedaan zoals ik voor ogen had, perfect. We hebben erg veel complimenten gekregen over de dag, de aankleding, de bediening en het eten (het eten waarvan we eigenlijk andere gerechten hadden gevraagd maar wat waarschijnlijk niet goed is doorgekomen, waar ikzelf blij mee was want het was heerlijk en luxe). Allemaal voor jullie dus. Wij zijn blij dat wij met jullie in zee zijn gegaan. Knap hoe jullie tegelijkertijd professioneel en informeel kunnen zijn, precies wat bij ons past. Bedankt!
Familie Oostra
Wij hebben een leuke avond gehad mede dankzij de ondersteuning van jullie. De dames hebben hieraan bijgedragen door een servicegerichte instelling en een leuke benadering van onze gasten. Het in de loop van de avond afschalen van 3 naar 2 medewerkers was prima. De dames voelden de sfeer goed aan en speelden hierop in. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar bij een volgende gelegenheid.
Familie van Gelder
Ja, het zit er weer op! Wij kunnen terug kijken op 2 geslaagde Potato Days en zijn tevreden hoe het dit jaar met Slump is gegaan!
Interseed
Het was geweldig, iedereen heeft genoten van de avond. De opzet was precies goed zo en het eten en drinken waren ook perfect!
OFGV
Wij zijn zeer tevreden over zowel de opbouw en de catering. Het zijn allen aardige medewerkers die hun vak goed verstaan. Kortom; een dikke pluim! En, nog hartelijk bedankt voor het mooie pakketje, super attent.
WoonFriesland
Ja het was weer een gezellig feestje, jullie hadden alles weer mooi aangekleed, Marian is een topper en had alles goed onder controle en het eten was lekker. Ik heb nog niet veel collega’s gesproken maar volgens mij is alles goed verlopen met de diverse dieetwensen, er was voldoende lekker te eten en ik vond de toetjes echt top (en hoorde daar ook van anderen lovende reacties op) Ik blijf mij verbazen over collega’s die met bergen eten op een bord rondlopen en hoorde van Marian ook dat bij de bitterballen niemand deelde maar dat ze allemaal zelf een schaaltje eruit haalden 😊
NLR
Een feest voor 150 personen… ik wist niet hoe te organiseren. Daarom Slump gevraagd mee te denken. In één woord “fantastisch”! Van A tot Z en voor alles is een oplossing. Fantastisch meegedacht, goede inschatting gemaakt met hoeveelheden. Van lekkere hapjes, goede wijn en allerlei andere dranken. Ontzettend aardige opbouwers en de dames van de catering waren ook zo geweldig! Ze namen echt alles uit onze handen, zodat wij konden feesten. Toppers!
Edwin Groot over onze particuliere feesten
Het was een perfecte dag! We zijn blij met jullie aandeel daarin. Complimenten voor het hele Slump-team. Het was een drukke week voor jullie, maar ook tijdens de drukte weten jullie je goed staande te houden. Jullie blijven oog houden voor details en proberen mee te denken tijdens de opbouw en het event. Super!
STET Holland over het jubileumfeest
We hebben een superleuke avond gehad. Magazijn zag er top uit. Alles ging perfect volgens planning.
Karwei Zwolle
We hebben een top feest gehad en zijn nog aan het nagenieten. Beide mannen van de op en afbouw en de beide dames van de bediening zijn toppers!
Wicherson Special Products BV
Was een geslaagde avond! Goed geregeld zo met de bruine kroeg. De dames waren ook mooi betrokken en echte aanpakkers.
Pouw
De housewarming was een groot succes. Mede dankzij jullie. Alles was zeer goed verzorgd. Ook een groot compliment voor Iris. Wat een topper is dat zeg. We waren heel blij met haar hulp.
Popke en Netty
De manier van serveren is top, zijn we heel blij mee. Overal dus positief!!
Groothuisbouw
Ik heb veel positieve reacties ontvangen op het personeelsfeest van vrijdagavond. Het was een geslaagde avond. Dank aan jou en je team.
Vecomach
Het was een geslaagd feestje! Alles was weer top geregeld.
Asia Express Food
Jazeker, alles was weer goed geregeld. Dankjulliewel! Hopelijk haalt een positieve Social media post en mond op mond reclame van de medewerkers zelf wat uit voor volgend jaar en is de opkomst dan weer zoals vanouds. Ondanks de mindere aantallen was het tóch een harstikke leuk feest.
Sebo Groep
Ja hoor we hadden op wat meer mensen gehoopt, maar desondanks vond iedereen het mooi en gezellig en daar gaat het om. Dank voor de mooie aankleding en organisatie.
HZPC
Fijn dat je me dit per mail vraagt, heb namelijk geen stem meer over 😊. Ik heb alleen maar lovende woorden gehoord en zo heb ik het ook ervaren. We hebben weer een heel goed feest gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Goede opbouwers/afbrekers en fijne bediening.
Winans
Wat zag de zaal er zaterdag prachtig uit! De bloemen en juiste kleuren maakten het plaatje helemaal compleet. Heel erg bedankt voor jou bijdrage aan een top feest! Het was fantastisch! Aankleding was top, erg vriendelijke en gastvrije bediening, audio/verlichting, super DJ, alles. We hebben enorm genoten. Hartstikke bedankt.
Fam. Kersjes / De Burght
Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen. Het was weer top geregeld en de dames hebben jullie goede naam eer aangedaan. Complimenten ook aan hun adres. Ze waren heel flexibel en pasten zich goed aan, aan de omstandigheden. Het werd o.a. sneller koud, dus behoefte aan koffie werd ook eerder gehoor aan gegeven. Over 2 jaar houden we een reünie met dan potentiële miljonairs (met Crypto is alles mogelijk). Misschien in Ibiza. Dus als jullie daar tzt ook open voor staan, dan regelen we ook reis en verblijf. We huren dan namelijk een privé vliegtuig. Iets om 2 jaar over na te denken 😉
Crypto Starter Academy
Het is al weer even geleden, maar wilde nog even zeggen dat we een fantastisch feestje hebben gehad, en dat alles met alle materialen super verlopen is. Bedankt voor de goede zorgen! Succes met alles!
Carel Bouma Biologisch Pootgoed
Feestje was zeer geslaagd!
Farmel Diary Business
Complimenten voor de erwtensoep - die vond iedereen heel lekker!
Bayer
Jullie ook nogmaals ontzettend bedankt, het was een geslaagd feestje!!!
Vitters
Het is heel goed gegaan! Bedankt voor de goede service en de lekkere broodjes. Ik heb heel fijn samengewerkt met je collega’s, bedankt voor het hele team!
Sijthoff Media
Alles is helemaal naar wens verlopen. Iedereen was heel erg behulpzaam. Ook om nog wat A0 borden met informatie op de hangen op een handige plek. De tent was perfect voor dit gezelschap. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord over de catering. Jullie hebben echt een zorg bij me weg genomen. Het evenement was ook echt een succes.
Waterschap Zuiderzeeland
Onze BBQ was een groot succes, jullie hadden het gezellig aangekleed en het zag er piekfijn uit. Op- en afbouw is ook bij mijn weten vlekkeloos verlopen. Fijn dat er borden waren opgehangen en kleine bordjes bij de gerechten waren neergezet dat werd gewaardeerd. We kijken terug op een geslaagd event, waarbij we voor een volgende keer gaan kijken of het een uurtje langer kan duren dan de 2/2,5 uur die we ervoor hadden uitgetrokken. Dank voor alle goede zorgen, ook specifiek voor Hans en Marianne die alles in goede banen hebben geleid, en natuurlijk Yvonne.
NLR
We hebben nu 3 BBQ gehad. Alleen maar positieve geluiden van de klant van Fource en nag belangrijker van onze klanten. De catering is top. Prima verzorgd, kwaliteit is top en meer als voldoende. En we zijn met de flexibiliteit van jullie als het gaat om de aantallen, en als we die op het laatste moment nog willen aanpassen. En ook een groot compliment aan jullie personeel. Meedenken, vriendelijk en harde werkers. Wil jij dit aan een ieder van jullie overbrengen.
Fource
Zeker is alles naar wens gegaan. Het bezoekersaantal is echter achtergebleven bij de hoop dan wel verwachting. Maar dat is iets wat we niet in de hand hebben. Alles andere waar wij invloed op hadden is prima verlopen. Jullie (Slump en personeel wat ter plaatse was), heel hartelijk dank! Breng het compliment maar over.
Grimme
Wat een fantastisch team heeft Slump, goud waard! Dank voor al jullie hulp. Het was top!
Nederlandse Fruittelers Organisatie
Het was fantastisch! Alles was top: het weer, de sfeer, de gasten, de drank, het eten en de bediening was helemaal top! Dank jullie wel
Cobie Sanderse
Het was echt super geregeld en heel gezellig.
Vabo
Het was gisteren een heel geslaagd feest, mede ook dankzij de mensen van Slump.
Rutger & Jeanine
De BBQ was hartstikke gezellig. Hebben niks op of aan te merken.
Wensink
Het was een lekkere en goed verzorgde lunch. Fijn! De gasten waren zeer goed te spreken.
Ria Veenman
Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen op het feest. Het was allemaal erg goed voor elkaar en jullie hebben dus niets teveel beloofd.
NHL Stenden
Middels dit bericht wil ik jullie namens Van Staveren, mijn collega’s Pim, Kaj en mijzelf bedanken voor de bijdrage op 15 & 16 juni. Het waren twee mooie dagen voor Van Staveren collega’s, leveranciers, relaties en de familieleden van ons familiebedrijf.
Van Staveren
Het was echt fantastisch! Ben nog steeds aan het bijkomen. Er is niks, waarvan ik dacht: dit had ik anders gewild!
Arjan & Jessica
Namens alle collega’s wil ik jullie danken voor de perfecte maaltijd afgelopen woensdag. Het was lekker, zag er goed uit en er was ruim voldoende. Er is flink van gesmuld en ook de college met de glutenallergie was aangenaam verrast.
Livit Ottobock Care
De catering was prima naar wens. Alles is gegaan zoals afgesproken was. Hartelijk dank namens mijn familie voor de goede zorgen.
Schilder
Het was een hele geslaagde dag mede door Slump Catering die je echt in alles ontzorgd. Achteraf hadden we beter in de ochtend ook bediening van jullie kunnen nemen zodat we zelf meer tijd voor onze gasten hadden, maar dat is een leermoment. Het personeel van Slump neemt je echt alles uit handen en zelf kan je ongestoord genieten. Ook de aankleding en verzorging en natuurlijk de bbq het was heel goed.
Countus
Wij kijken terug op een geslaagd feest. Inmiddels zijn alle spullen weer opgehaald en over het geheel gezien vond ik het een prettige samenwerking.
Tonnie de Vries
Het was in 1 woord super georganiseerd! Iedereen was blij verrast over de inrichting en hoe deze mooi paste bij de omgeving en hebben volop genoten van het ontvangst, het eten, de muziek, het mooi weer, etc. Was tot in de puntjes verzorgd en zag er fantastisch uit allemaal. Erg fijn dat het zondag ook allemaal weer zo snel en netjes was opgeruimd.
Flevoziekenhuis Almere
Het was een super feest!
Alex Schoonmaak Service
Alleen maar positieve berichten! Iedereen was enthousiast en heeft een leuke dag gehad. Ook mijn complimenten voor de opbouwers van het terrein, de gastvrouwen, koks, parkeerwachters en andere personeel van Slump. Het was tot in de puntjes geregeld.
McCain Lelystad
Het was een geslaagd feest zaterdag! Opbouwen is prettig verlopen. Deze mensen hebben het mooi neergezet, en prettig in de omgang. Over de bediening zaterdag zijn we ook heel tevreden, alle zorg werd ons uit handen genomen, een pluim voor jullie team! Super gewoon, kunnen er met heel veel plezier op terug kijken. Veel complimenten gehad over de gezellige inrichting.
Familie Dorenbos
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de heerlijke catering. We hebben er onwijs van genoten tijdens onze bruiloft.
Tjibbe van der Laan
De complimenten voor de kok: het eten was voortreffelijk en het bezoek vond dat ook.
Jaap Veldt
Bedankt voor de vlotte “totaal catering” het was een succes en smakelijk !
Ben Bezemer
Hij vond het fan-tas-tisch!! Helemaal verrast. Het was echt fantastisch!! prachtig gedecoreerd en fantastische kok en bediening.. Demi echt super!! Bedankt!!
Thamar & Arnold
Bedankt, het was erg goed voor elkaar, leuke goed aangepakt in de bediening, alle lof hoor!
Familie Fassaert
Ik wil jullie graag zelf de complimenten geven en ook doorgeven van de cursisten. Ontvangst met koffie, thee en toebehoren, koffieapparatuur, glazen, kopjes en de lunch: alles tip top geregeld. Dus zeer tevreden deelnemers en dan uiteraard ook een tevreden organisator. Dank hiervoor!
Waarschippersvereniging en Tecmasters
Beide dagen waren helemaal super! Alles is goed verlopen en we vonden de samenwerking met jullie heel prettig
MeProductions

Daarom kiezen onze klanten voor Slump

40+ jaar ervaring
Slump heeft al meer dan 40 jaar ervaring met de volledige inrichting en catering van feesten en evenementen.
Lees meer
500+ particuliere feesten per jaar
Voor ieder feest bedenkt ons creatieve team een verrassend concept. Een onvergetelijke dag tot in de puntjes verzorgd.
Lees meer
1000+ bedrijfsfeesten per jaar
Bedrijfsopening, personeelsfeest, receptie of open dag? Samen streven we naar een memorabele ervaring voor alle gasten.
Lees meer
Nieuws

Deze feestvierders gingen je voor