Catering Dronten
Catering Dronten

Catering in Dronten van Slump Catering & Events

Wil jij een personeelsfeest, vergadering of ander evenement organiseren in Dronten? Of heb je een particuliere gelegenheid zoals een feest, bruiloft of receptie? Kies dan voor catering in Dronten van Slump Catering & Events. Wij zijn al ruim 30 jaar de cateraar van Noord-Nederland. Bij ons kun je terecht voor hapjes en drankjes, lunch of diner, maar ook volledige ontzorging van jouw feest of evenement. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar en kun je lekker genieten van het evenement!

Maatwerk catering in Dronten 

Iedere gelegenheid is anders, zo ook de behoefte qua catering. Wij luisteren naar jou en denken met je mee om tot een perfect aanbod hapjes, drankjes, lunch en/of diner te komen. Wanneer je catering in Dronten uitbesteed bij Slump Catering & Events ben je gegarandeerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Neem eens een kijkje in de webshop om inspiratie op te doen of neem direct contact op!

Catering in Dronten: voor ieder wat wils 

Goed eten en drinken is essentieel om een goede ervaring te bieden aan jouw gasten. Bij Slump Catering & Events ben je verzekerd van de beste kwaliteit hapjes en buffetten doordat onze koks alles zelf maken. Van koude en warme hapjes tot luxe fingerfood. Van zachte bolletjes kaas tot luxe pistolets met bijvoorbeeld zal en roomkaas voor de lunch. Ook lunchbuffetten behoren tot de mogelijkheden. Je bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Wij werken met de beste ingrediënten al ons eten wordt bereid door onze eigen koks. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de catering. Hierdoor hebben we enorm aanbod aan catering, maar ook aan feestartikelen. Wij hebben alles in huis om een goed evenement neer te zetten en hebben de ervaring om met jou mee te denken. Wanneer het eenmaal zo ver is hoef jij dan aan niks meer te denken en ontzorgen wij je van A tot Z. 

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeestpersoneelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager