Klanten beoordelen ons met een
Wat in 1982 begon met het pachten van de plaatselijke sportkantine, is uitgegroeid tot dé cateraar op het gebied van feesten en evenementen.
Na het pachten van de sportkantine werd al snel het eerste schuurfeest georganiseerd. Dit bleef niet onopgemerkt, de eerste cateringklus werd een feit en zo liep een geboren hobby uit de hand. Nu zijn we ruim 40 jaar verder en is het bedrijf uitgegroeid tot een hecht team van ruim veertig vaste medewerkers en vijftig oproepkrachten.
Ons toegewijde team, met een kern van creativiteit, kwaliteit, en gastvrijheid, zorgt voor een aanpak met oog voor detail en een streven naar het overtreffen van verwachtingen.
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Bij Slump creëren we samen onvergetelijke ervaringen met een nuchtere blik en focus op innovatie en duurzaamheid. Daarom kiezen we onze leveranciers zorgvuldig, en proberen we zoveel mogelijk met lokale partijen samen te werken.
· We wekken onze eigen duurzame energie, door de ruim 900 zonnepanelen op ons bedrijfspand.
· Werken met duurzaam frituurvet, zonder dierlijke oliën.
· Zorgen voor zo min mogelijk afval door te werken met herbruikbare materialen en op maat in te kopen.
· Gebruik van minimale hoeveelheid gas, en werken toe naar een geheel gasloos bedrijf.
Tevens koesteren wij lange en duurzame termijn relaties met onze klanten, waarbij oprechte betrokkenheid en persoonlijk contact altijd voorop staan.
Wij geloven dat elke stap die wij zetten om onze gerechten en diensten duurzamer te maken, een positieve bijdrage levert aan mens en milieu.