Sfeervol pop-up wintercaféOnvergetelijke en unieke events

Themafeest Peaky Blinders

Ben je klaar voor een avond boordevol beleving, verrassingen en spanning? Dan is het themafeest Peaky Blinders iets voor jou!

 

Peaky Blinders

Het meest succesvolle thema uit de jaren 20, maar dan helemaal van deze tijd. De populaire Netflix serie Peaky Blinders gaat over een criminele organisatie die in Birmingham de dienst uitmaakt. Een feest waar het criminele circuit, corruptie en illegale praktijken de boventoon voeren. Wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest. In samenwerking met onze vaste externe partijen en onze eigen huisstyliste zorgen wij voor de totale beleving.

 

De lekkerste gerechten

Onze gedreven koks bereiden live de lekkerste gerechten. Van traditionele Engelse hapjes tot moderne gerechten, alles is mogelijk. Passend bij het thema kunnen wij onder andere een varken aan het spit, traditionele Fish 'n Chips, huisgemaakte hamburgers of iets naar wens bereiden.

 

Bijpassend entertainment

In samenwerking met diverse partijen verzorgen wij het leukste entertainment, waaronder luchtbuksschieten, whiskeyproeverij, shoeshiner, casino, escaperoom, bier stachelaar en een barber.

 

Tijdens onze succesvolle relatiedag met het thema Peaky Blinders hebben wij een indrukwekkende aftermovie laten maken. Benieuwd? Bekijk het hier!

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:38