Bruiloft

Een compleet verzorgde bruiloft

Trouwen op elke gewenste locatie is mogelijk!

Slump Catering & Events is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de volledige verzorging van bruiloften. Wij hebben alles in eigen huis om jullie karakteristieke schuur, het weiland of bos in de omgeving om te toveren tot een prachtige trouwlocatie. Denk aan tenten, meubilair, sfeervolle verlichting, feestmaterialen en aankleding. Maar ook het lekkerste eten; van barbecue of buffet tot drie-gangendiner.

Maatwerk voor iedere bruiloft

Iedere bruiloft is uniek, daarom leveren wij maatwerk afgestemd op jullie wensen en ideeën. In een oriënterend gesprek worden alle wensen besproken, denken wij tot in de puntjes mee en laten jullie kennis maken met alle mogelijkheden op het gebied van trouwen. Wij hebben een breed assortiment aan feestmaterialen, tenten, decoratie, buffetten, live cooking, hapjes en dranken. Als alle ideeën en wensen zijn besproken maken wij een offerte op maat, wordt de offerte besproken tot dat deze geheel naar wens is. Wij bekijken de mogelijkheden op jullie droomlocatie en in de week van jullie bruiloft worden alle materialen met de uiterste zorg opgebouwd. 

Compleet verzorgde catering

Heerlijk eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden aan een geslaagde bruiloft. De koks van Slump Catering & Events maken de lekkerste hapjes, buffetten en avondsnacks. Alles is mogelijk! Van een barbecuebuffet, walking diner tot aan live cooking in combinatie met een buffet.

Gedurende de trouwdag staan onze gastvrouwen en -heren voor jullie klaar. Zij zijn het aanspreekpunt voor jullie en de gasten. Het uitreiken van een toost, inschenken van de drankjes, rondlopen met hapjes, netjes houden van de feestlocatie, wij staan voor jullie klaar.

 

Persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid staat bij ons voorop. Jullie kunnen de verzorging van dé dag uit handen geven en zorgeloos genieten. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

Decoratie en styling van de bruiloft

Willen jullie dat de bruiloft tot in de puntjes gestyled is? Onze huisstyliste, Yvonne van Kranenburg, denkt graag met jullie mee. Met oog voor kleurencombinaties, bloemen en materialen laat zij de mooiste ontwerpen tot stand komen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij denken graag mee en maken een passende offerte op maat. Maak gerust een afpsraak voor een vrijblijvend gesprek, neem telefonisch contact op of stuur een mailtje. 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:18