Tuinfeest

Een volledig verzorgt tuinfeest

Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis

 Ga je binnenkort een tuinfeest organiseren? Slump Catering & Events verzorgt graag de volledige inrichting en catering. Wij toveren jouw tuin om tot de ultieme feestlocatie. Wij hebben alles in eigen huis, van feestmaterialen, tapinstallaties, sfeervolle verlichting tot tenten.

 

Maatwerk voor ieder feest

Ieder feest is uniek, daarom leveren wij maatwerk afgestemd op jouw wensen en ideeën. Wij denken graag mee en laten jullie kennis maken met alle mogelijkheden op het gebied van tuinfeesten.

 

Compleet verzorgde catering

Heerlijk eten en drinken zijn onlosmakelijk verbonden aan een geslaagd feest. De koks van Slump Catering & Events maken de lekkerste hapjes, buffetten en avondsnacks. Alles is mogelijk! Van een barbecuebuffet tot een uitgeserveerd diner. Wij kunnen alle dranken gekoeld leveren. Daarnaast kunnen wij met onze koelkasten, -buffetten of -wagens de dranken koud houden.

 

Gedurende het feest staan onze gastvrouwen- en heren voor jullie klaar, van het inschenken van de drankjes, rondlopen met hapjes tot het netjes houden van de feestlocatie.

Vijf tips voor een geslaagd tuinfeest

Tuinfeest Tip 1: Houd rekening met het weer!
Niets is zo verraderlijk als het Nederlandse weer. Met een grote parasol of partytent creeër je schaduw of een plek om onder te schuilen bij een kleine regenbui.  Een veilige optie is een pagodetent. Door de tent te verankeren met haringen of gewichten, is het zelfs bestand tegen windkracht 7.

 

Tuinfeest Tip 2: Gekoelde drankjes 
De must have op ieder tuinfeest is een verfrissend welkomstdrankje, zoals een lekkere cocktail. Ook is het prettig als er voldoende gekoelde dranken zijn. Dit kan door dranken te plaatsen in koelkasten of in zinken teilen met ijswater. 

 

Tuinfeest Tip 3: Barbecue
Zorg voor een goed werkende barbecue en voldoende gas. Geen tijd om boodschappen te doen? Wij kunnen diverse soorten barbecuepakketten leveren met barbecue, propaangas en disposable servies en bestek.

 

Tuinfeest Tip 4: Houd het warm
In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het tuinfeest naar binnen moet worden verplaatst. Met een verwarming heater of een terrasverwarmers zorg je ervoor dat niemand het koud krijgt. 

 

Tuinfeest Tip 5: Versiering, maak er een gezellig tuinfeest van!
Creëer een gezellige sfeer door de tuin en (party) tent aan te kleden met onder andere kleurrijke accessoires zoals passende bloemen en kussens. Lampionnen en kaarsen in potten zijn heel feestelijk, maar je kunt ook sfeervolle lichtsnoeren huren bij ons! 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:15