Personeelsfeest Amsterdam
Personeelsfeest Amsterdam

Personeelsfeest in Amsterdam door Slump Catering & Events

Bij Slump Catering & Events geloven we dat elk bedrijf minstens één keer per jaar een personeelsfeest zou moeten organiseren. Het is een moment van waardering voor jouw toegewijde team, een dag waarop collega's samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap en beloning voor de inzet die ze dag in dag uit tonen voor het bedrijf. Voor bedrijven in en rond Amsterdam bieden wij tal van mogelijkheden om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren. Wil je volledig ontzorgd worden? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elk aspect van jouw personeelsfeest te regelen, of het nu gaat om aankleding, catering, of een volledig verzorgd personeelsfeest in Amsterdam. 

Personeelsfeest op jouw eigen locatie in Amsterdam

Het mooie van een personeelsfeest is dat je niet per se op zoek hoeft te gaan naar een externe locatie. Bij Slump Catering hebben we alles in huis om een geweldig personeelsfeest op jouw eigen locatie in Amsterdam te organiseren. Niet alleen is dit buitengewoon gezellig, maar het brengt ook extra voordelen met zich mee: 

  • Kostenefficiënter dan een externe locatie 
  • Belastingvoordelen dankzij de werkkostenregeling 
  • Geen gedoe met vervoer van en naar een externe locatie 
  • Een volledig op maat gemaakt feest, aangepast aan jouw wensen 

Kortom, het organiseren van een personeelsfeest in jouw eigen bedrijf in Amsterdam biedt diverse voordelen, en met onze deskundige aankleding zorgen we ervoor dat elke ruimte de juiste feestelijke sfeer uitademt. 

Een personeelsfeest volledig om maat samengesteld 

Wanneer je kiest voor een personeelsfeest op je eigen locatie, kun je het feest volledig naar eigen wens organiseren. Je bent niet gebonden aan het aanbod van externe partijen. Of je nu gaat voor een neutrale aankleding of een specifiek thema aan je personeelsfeest wilt koppelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden van succesvolle thema-personeelsfeesten die wij hebben georganiseerd zijn onder andere: 

  • Beachparty 
  • Casino 
  • Peaky Blinders
  • Barbecue, Bier & Beats 
  • Zomerfeest 
  • Foodhal Beleving 

Heb je liever een ander thema in gedachten? We denken graag met je mee bij het organiseren van jouw unieke personeelsfeestthema! 

Catering tijdens het personeelsfeest 

Naast de keuze voor een thema, heb je ook de vrijheid om te bepalen hoe uitgebreid de catering tijdens het personeelsfeest zal zijn. Heerlijke hapjes en drankjes mogen natuurlijk niet ontbreken, maar wat dacht je van een buffet of een sfeervolle barbecue? Benieuwd naar alle mogelijkheden voor catering tijdens jouw personeelsfeest? Vraag het ons gerust!  

 

Profiteer van de Werkkostenregeling 

Een ander voordeel van het organiseren van een personeelsfeest op jouw eigen locatie is dat je kunt profiteren van de werkkostenregeling (WKR). De WKR- regeling zorgt ervoor dat (een deel van) de kosten onbelast zijn, wat vaak een aantrekkelijk financieel voordeel oplevert. 

 

Laat Slump Catering & Events jouw personeelsfeest in Amsterdam organiseren 

Ben je op zoek naar een partner die jouw personeelsfeest tot een groot succes kan maken? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Slump Catering & Events beschikken we over ruim dertig jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Wij nemen de organisatie van jouw personeelsfeest op jouw eigen locatie in Amsterdam graag uit handen, geheel volgens jouw wensen. Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke dag. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Personeelsfeest Slump Catering & Events
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager