Personeelsfeest Lelystad
Personeelsfeest Lelystad

Personeelsfeest in Lelystad laten organiseren door Slump Catering & Events

Zit je bedrijf gevestigd in Lelystad en wil je voor je personeel een uniek personeelsfeest organiseren? Vier je personeelsfeest dan gewoon bij jezelf op locatie in Lelystad. Een goed personeelsfeest draagt bij aan een goede sfeer in het bedrijf en het werkplezier. Nu weten wij als geen ander dat er veel komt kijken bij het organiseren van een personeelsfeest. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan verder of neem contact op met één van onze medewerkers. 

Personeelsfeest op eigen locatie Lelystad 

Waarom een personeelsfeest op een andere locatie organiseren terwijl je een personeelsfeest ook gewoon bij jou op locatie in Lelystad kunt organiseren? Voor het organiseren van een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie in Lelystad ben je bij Slump Party & Catering aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten we elk personeelsfeest in Lelystad tot een succes te maken. Ben je alleen op zoek naar aankleding en feestmateriaal voor een personeelsfeest of wil je het complete personeelsfeest laten organiseren? Bij ons is het allemaal mogelijk. Bijkomend voordeel, wanneer je ervoor kiest om je personeelsfeest op eigen locatie te vieren, heb je met de werkkostenregeling nog eens een extra financieel voordeel.  

Een uniek personeelsfeest op eigen locatie 

Bij het organiseren van een personeelsfeest komt veel maatwerk kijken. Elke locatie is anders en elk bedrijf heeft weer andere wensen als het aankomt op het feest. Het is mogelijk om een neutraal personeelsfeest te organiseren waarbij alleen maar aankleding, catering en standaard feestmateriaal nodig is, maar je kan ook een thema personeelsfeest organiseren. Enkele voorbeelden van geslaagde thema personeelsfeesten die door ons op locatie georganiseerd zijn, zijn: 

  • Summer party 
  • Beachparty 
  • Barbeue, beer & Beats 
  • Peaky blinders 
  • Casino 

Uiteraard is het ook mogelijk om een personeelsfeest volledig naar eigen wens te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons! We denken graag met je mee. 

Personeelsfeest met catering 

Een personeelsfeest is compleet naar eigen wens in te richten. Zo is het mogelijk om tijdens het personeelsfeest een buffet of barbecue te serveren. Benieuwd naar onze heerlijke buffet- en barbecuemogelijkheden? Wij vertellen je het graag. 

Profiteer van de werkkostenregeling 

Bij het organiseren van een personeelsfeest op locatie zit ook nog een financieel voordeel. Door het personeelsfeest op eigen locatie te organiseren, kan je gebruik maken van de WKR. Met de werkkostenregeling hoef je geen belasting te betalen over de kosten van het personeelsfeest op eigen locatie. 

Laat je personeelsfeest in Lelystad organiseren door Slump Catering & Events 

Voor een onvergetelijk personeelsfeest in Lelystad moet je bij ons zijn! Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een geslaagd personeelsfeest moeten organiseren. Wij helpen je graag bij het organiseren van een personeelsfeest op locatie. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het organiseren van je personeelsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!   

Personeelsfeest Slump Catering & Events
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager