Personeelsfeest Zwolle
Personeelsfeest Zwolle

Personeelsfeest in Zwolle laten organiseren

Wil jij een onvergetelijk personeelsfeest organiseren bij jou op kantoor in Zwolle? Wij maken van elke locatie de ultieme feestlocatie voor het personeel. Een personeelsfeest is goed voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en daarom erg aan te raden. Ben je op zoek naar het huren van feestmateriaal, catering of wil je het complete personeelsfeest laten verzorgen? Bij Slump Catering kunnen we het allemaal! 

Personeelsfeest op eigen locatie in Zwolle 

Voor een personeelsfeest hoef je niet persé een externe locatie te zoeken. Je kunt er ook voor kiezen om het personeelsfeest op eigen locatie te organiseren. Behalve dat een personeelsfeest op eigen locatie een stuk voordeliger is, is het ook nog eens ideaal omdat hierdoor de werkkostenregeling (WKR) mogelijk is waardoor de kosten hiervoor niet belast worden. Met de juiste aankleding zorgen we ervoor dat ook jouw eigen locatie geschikt is voor een personeelsfeest.

Een personeelsfeest op maat 

Een personeelsfeest is maatwerk. Je kunt ervoor kiezen om het qua thema en aankleding neutraal te houden, maar het is ook mogelijk om een compleet thema personeelsfeest te organiseren. Enkele voorbeelden van geslaagde thema personeelsfeesten van ons zijn: 

  • Peaky Blinders feest 
  • Barbecue, beer & beats 
  • Beachparty 
  • Casino 
  • Festival 
  • Foodhal beleving 
  • Summer party

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een thema personeelsfeest op jouw locatie? Wij denken graag met je mee. 

Personeelsfeest met catering 

Lekkere hapjes en drankjes mogen bij een personeelsfeest uiteraard niet ontbreken, maar ook warm eten behoort tot de mogelijkheden. Breid je personeelsfeest uit met één van onze heerlijke buffetten of barbecues. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Maak gebruik van de werkkostenregeling voor je personeelsfeest 

Wanneer je een personeelsfeest op eigen locatie organiseert, kan je gebruik maken van de WKR. Dit zorgt ervoor dat de kosten (tot bepaalde hoogte) onbelast zijn. Lees hier meer informatie over de WKR of vraag één van onze medewerkers. 

Laat je personeelsfeest in Zwolle organiseren door Slump Catering & Events 

Voor een personeelsfeest in Zwolle moet je bij ons zijn! Laat je personeelsfeest organiseren door ons en wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Wij organiseren een personeelsfeest bij jou op locatie in Zwolle dat helemaal voldoet aan je wensen. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij goed hoe wij een personeelsfeest op locatie organiseren moeten. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Personeelsfeest Slump Catering & Events
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager