Pop-up café tussen de tulpen!
Algemeen

Pop-up café tussen de tulpen!

Het is weer die tijd van het jaar! De temperaturen stijgen, de zon laat zich steeds vaker zien en de tulpenvelden komen weer tot bloei tot een prachtig kleurrijk geheel.  

Ook dit jaar openen we vanuit Slump een pop-up café langs de tulpenroute op het tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad. Van 13 april t/m 5 mei staan wij voor je klaar om je te voorzien van heerlijke gerechten voor de lunch of als snack. Kan je een welverdiende pauze nemen van het fietsen met een bakje koffie en taartje of kies voor een verfrissend drankje. Het pop-up café is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Daarnaast staan er in het weekend leuke activiteiten op het programma:

  • Zaterdag 13 april: Robin Topper met zijn hit ‘een bossie tulpen’ om 14:30 uur
  • Zondag 21 april: Muzikale middag met live Bigband Drift samen met de zangeressen Debora Boomsma en Jacqueline Ottink van 'Close to Soul' en Marije Kuijper van 'Last Minute'. Van 15:00 tot 17:30 uur, gratis toegang!
  • Weekend van 27 & 28 april: Creatieve markt en Koningsdagviering.
  • 5 mei: Vier Bevrijdingsdag bij ons!

Altijd al eens boven de polder een vlucht willen maken in een helikopter? Vanaf het tulpenbelevingsveld is dit mogelijk! Combineer een helikoptervlucht met een gezellige borrel voor of na je avontuur. Neem voor arrangementen contact met ons op.

Wil je geen enkel evenement of speciale aanbieding missen? Houd dan onze social media in de gaten voor alle updates en laatste nieuwtjes!

📍Creilerpad 14, Creil

(foto: Raymond Hofsté)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager