Onvergetelijke ervaringen tot in de puntjes verzorgd
Algemeen

Onvergetelijke ervaringen tot in de puntjes verzorgd

We hebben geweldig nieuws met jullie te delen! Met veel enthousiasme kondigen we de naamsverandering aan van Slump Catering & Events naar Slump! Met deze naamsverandering willen we professioneel inspelen op de kansen die ons voordoen en hebben we een duidelijk doel voor ogen: zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen met een alles-onder-één-dak aanpak. 

Als onderdeel van deze professionalisering introduceren we drie sublabels binnen Slump, elk met een eigen specialiteit om aan alle wensen van onze klanten te voldoen: Slump Events, Slump Food en Slump Rent. 

Slump Events

Slump Events bouwt iedere locatie om tot de ultieme feestlocatie. Ons creatieve team bedenkt graag voor jouw event een verrassend concept. Wij verzorgen de volledige invulling van de dag, van het ontvangst tot entertainment en culinaire verwennerij. Ieder event is uniek, daarom leveren wij maatwerk voor alle feesten, afgestemd op jouw wensen en ideeën. 

Slump Food

Bij Slump Food weten we hoe we jou en je gasten culinair in de watten moeten leggen! Onze gevarieerde menu’s veranderen met de seizoenen mee en volgen de nieuwste en lekkerste foodtrends. Alle gerechten die onze keuken verlaten, zijn gevuld met passie en smaken die bijblijven. 

Slump Rent

Jouw feest, onze spullen! Bij Slump Rent hebben we alles wat je nodig hebt om jouw event te laten knallen! Partytenten, statafels, sprankelende verlichting, en zoveel meer - wij hebben alles in huis om jouw feest, groot of klein, om te toveren tot iets speciaals. Van een knus  feest in de achtertuin tot een groots opgezet publieksfeest: wij hebben voor elke gelegenheid de juiste materialen.

Vernieuwde huisstijl

Met al deze vernieuwingen kon natuurlijk onze huisstijl niet achterblijven. Met een subtiele verandering van de kleursamenstelling in ons logo en algehele look-and-feel willen we professionaliteit uitstralen. Het kleurenpalet zorgt voor een vernieuwde en frisse start voor Slump!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager