Open dag

Wij verzorgen jouw gehele open dag tot in de puntjes!

De ervaren specialist in het verzorgen van een open dag of opening

Ben je van plan om een open dag of opening voor jouw bedrijf te organiseren? Wij zijn graag van de partij! Slump Catering & Events is de ervaren cateraar van Nederland. Wij hebben alles in eigen huis om van uw open dag een onvergetelijk succes te maken. Van het gehele proces voorafgaand de open dag tot de oplevering en de uitvoering. 

Slump Catering & Events heeft alles onder één dak

Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om er een waar succes van te maken. Wij helpen je van A tot Z met de organisatie en uitvoering van de open dag. Van een welkomstdrankje in de kleuren van uw bedrijfslogo, culinair genieten voor al jouw gasten tot een sprekerspodium met verlichting. Wil je live muziek, entertainment of een foto- of videograaf op uw open dag? Wij hebben diverse betrouwbare partners en kunnen hierdoor een totaal concept leveren. Hierdoor kan je de gehele organisatie van een open dag uit handen geven aan één partij en heb je één contactpersoon.

Een open dag zorgt voor betrokkenheid en naamsbekendheid

Door een spectaculaire open dag staat jouw bedrijf de gehele dag in de spotlights. Door het organiseren van een open dag vergroot uw de naamsbekendheid van jouw bedrijf onder je klanten, relaties, personeel, familie en leveranciers.

 

Wij leveren maatwerk voor alle feesten, afgestemd op uw wensen en ideeën. Wij denken tot in de puntjes mee, persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

► Feestmaterialen: van bars, tenten tot sfeervolle verlichting
► Drankjes, hapjes, buffetten en live cooking
► Ervaren gastvrouwen- en heren
► Alles onder één dak! Van een verrassende uitnodiging tot entertainment

► Wij denken mee en maken feestconcepten en themafeesten op maat

 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:30