Vaste locaties

Naast het verzorgen van catering op iedere gewenste locatie, bieden wij ook een aantal vaste locaties. Geschikt voor zowel vergaderingen, grote bijeenkomsten tot personeelsfeesten.

 

Restaurant Pier16

Pier16, is het stoere restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer. Het restaurant is door ligging in het midden van het land, in de provincie Flevoland, makkelijk bereikbaar vanaf de Randstand of vanuit noord –en midden Nederland. Ons restaurant ligt 4km vanaf de A6 en heeft een eigen en gratis parkeerterrein. Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden. Denk aan warme- en koude buffetten in combinatie met een leuke activiteit op het strand tot een compleet thema- of strandfeest.

 

De Buurman

De Buurman is gevestigd in het Multifunctioneel gebouw 'De Binding', gelegen in het centrum van Biddinghuizen. Het pand is volledig herbouwd waardoor het een moderne en warme uitstraling heeft. De Buurman biedt dé perfecte locatie voor een feest, jubileum, vergadering of bijeenkomst. De diverse zalen bieden plaats aan 10 tot 1000 personen en zijn voorzien van een geluidsinstallatie en beamer. Daarnaast kan de sporthal omgetoverd worden tot evenementenlocatie. 

 

Zalencentrum de Burght

De Burght is het kloppend hart van het sociale- en verenigingsleven in Vollenhove en omgeving. Het pand bestaat uit een diverse vergaderruimtes, feestzalen en een sporthal met foyer. Het zalencentrum is bij uitstek geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, voorstellingen, congressen, sportevenementen, vergaderingen, kinderfeestjes en nog veel meer.

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:53