Personeelsfeest Heerenveen
Personeelsfeest Heerenveen

Personeelsfeest in Heerenveen door Slump Catering & Events 

Een personeelsfeest is iets wat ons betreft elk bedrijf minimaal jaarlijks zou moeten organiseren. Een personeelsfeest is een waardering naar het personeel, een gezellige dag met alle collega's die zich allemaal inzetten voor het bedrijf. Voor bedrijven uit de omgeving van Heerenveen zijn er tal van mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest. Wil jij compleet ontzorgd worden? Door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we een personeelsfeest organiseren moeten. Van alleen de aankleding, catering of een compleet personeelsfeest verzorgen in Heerenveen, bij Slump catering kunnen we het allemaal! 

Personeelsfeest op eigen locatie in Heerenveen 

Het leuke van een personeelsfeest, je hoeft hiervoor niet speciaal een locatie te zoeken. Bij Slump Catering hebben wij alles in huis om een personeelsfeest bij jou op locatie in Heerenveen te organiseren. Behalve dat een personeelsfeest op eigen locatie enorm gezellig is, heeft het ook nog eens extra voordelen: 

  • Voordeliger dan een externe locatie 
  • Belastingbesparing door de werkkostenregeling 
  • Geen apart vervoer van en naar locatie nodig 
  • Volledig volgens wens te organiseren 

Kortom, het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie brengt meerdere voordelen met zich mee en met de juiste aankleding zorgen we ervoor dat elk gewenste ruimte de juiste feestuitstraling krijgt.

Een op maat georganiseerd personeelsfeest 

Wanneer je ervoor kiest op een personeelsfeest op eigen locatie te organiseren, is één van de voordelen dat je het feest volledig naar eigen wens kunt organiseren. Je bent niet afhankelijk van het aanbod van externe partijen. Kies je voor een neutrale aankleding of wil je juist een leuk thema aan het personeelsfeest koppelen? Je kan het zo bont maken als je zelf wilt. Enkele voorbeelden van geslaagde thema personeelsfeesten door ons georganiseerd zijn: 

  • Beachparty 
  • Casino 
  • Peaky Blinders 
  • Barbecue, beer & beats 
  • Summer party 
  • Foodhal beleving

Liever een ander thema? Uiteraard denken we ook graag met je mee bij het organiseren van jouw unieke thema personeelsfeest! 

Catering tijdens het personeelsfeest 

Naast de keuze voor een thema, heb je ook de keuze in hoe uitgebreid het personeelsfeest wordt qua catering. Lekkere hapjes en drankjes mogen bij een personeelsfeest uiteraard niet ontbreken, maar wat dacht je van een buffet of een barbecue?  Benieuwd naar wat de mogelijkheden qua catering tijdens het personeelsfeest zijn? Vraag het ons! 

Personeelsfeest op locatie organiseren? Profiteer van de werkkostenregeling 

Een ander voordeel van een personeelsfeest op eigen locatie is dat je profiteert van de werkkostenregeling. (WKR) Deze regeling zorgt ervoor dat (een gedeelte van) de kosten onbelast zijn, dit zorgt in veel gevallen voor een interessant financieel voordeel. 

Laat Slump Catering & Events jouw personeelsfeest in Heerenveen organiseren 

Op zoek naar een partij die jouw personeelsfeest tot een succes kan maken? Daarvoor moet je bij ons zijn! Bij Slump Catering & Events hebben we al ruim dertig jaar ervaring in het organiseren van events. Wij organiseren een personeelsfeest bij jou op locatie in Heerenveen die voldoet aan al je wensen. Samen met jouw zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een personeelsfeest? Neem dan contact met ons op.

Personeelsfeest Slump Catering & Events
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager