Pure beleving

Uw feest, een ware beleving!

 

Slump Catering & Events zorgt voor beleving op uw feest

Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Slump Catering & Events is graag van de partij. Wij doen er alles aan zodat jouw gasten nog jaren napraten over het feest.

 

Slump Catering & Events heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van feesten en evenementen. Iedere gewenste locatie toveren wij om tot de ultieme feestlocatie. De locatie herken je niet meer terug. Van een karakteristieke schuur tot een grote bedrijfshal, niets is ons te gek.

 

WIj hebben alles onder één dak

Wij beschikken over alle feestmaterialen, van een tapinstallatie tot een compleet themafeest. Wij maken een op maat gemaakt voorstel op basis van jouw wensen en ideeën. Daarnaast denken wij graag mee, maken een compleet concept op maat, bekijken de feestlocatie en zorgen voor een spetterende uitvoering. Wij hebben alles in eigen huis zodat je maar één contactpersoon hebt en alles uit handen kan geven.

 

Van een buffet tot live cooking

Tijdens jouw feest geen standaard hapjes of een buffet? Wij denken graag mee en maken hapjes passend bij uw thema of bedrijf. Daarnaast presenteren onze koks de chef's table. Dit is een robuuste werkbank van steigerhout, gevuld met heerlijke hapjes, salades en warme gerechten. De kok maakt live de lekkerste gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vlees, vis of wokgerechten. Alles is mogelijk!

 

Welkomstdrankje passend bij uw feest

Verwelkom je gasten met heerlijke koffie van een echte en gecertificeerde barista of met een zelfgemaakte cocktail door een getrainde cocktailshaker. Je gasten komen binnen in een donkere ruimte met laserstralen en een rooksimulator, waarna ze een welkomstfilm zien en ze de foodhall via grote deuren betreden. Bij diverse stand en foodtrucks worden live de lekkerste gerechten bereidt, de heerlijke geur komt je tegemoet. Van een hout gestookte pizzatruck tot wokgerechten en een varken aan 't spit.

 

Een mini bierproeverij tijdens je feest? Dit is mogelijk met onze zelftapbar. Een steigerhouten bar waar vier verschillende bierfusten op aangesloten kan worden. Uit ervaring vinden gasten het ontzettend leuk om hun eigen biertje te tappen en de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Allerlei mogelijkheden die extra beleving geven aan uw feest! Niets is ons te gek. Wij denken graag mee en verzorgen graag uw droomfeest.

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:16