Wie zijn wij?

Slump Catering & Events is de betrokken cateraar van Nederland.

Wij hebben alles in eigen huis om van ieder feest of evenement iets bijzonders te maken. Organiseer je binnenkort een bruiloft, receptie, opening, tuin-, bedrijfs-, of personeelsfeest of ben je bezig met de voorbereidingen voor een ander evenement? U bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de volledige inrichting en catering van diverse gelegenheden. Wij leveren maatwerk voor kleine en grote gelegenheden, voor bescheiden tuinfeesten tot spectaculaire bedrijf -of personeelsfeesten.

Persoonlijkheid, oprechte betrokkenheid en creativiteit

Ruim 30 jaar geleden begon, eigenaar Henk Slump, met het pachten van de plaatselijke sportkantine en het organiseren van schuurfeesten in de polder. Dit bleef niet onopgemerkt, al snel werd de eerste catering klus een feit en liep een geboren hoppy uit de hand. Nu zijn wij ruim dertig jaar verder en is het bedrijf uitgegroeid tot een groot bedrijf met ruim 40 vaste medewerkers en 50 oproepkrachten. Het team bestaat uit een hechte groep gedreven medewerkers, die van elk feest een succes willen maken. Na ruim dertig jaar staat persoonlijkheid, oprechte betrrokkenheid en creativiteit nog steeds hoog in het vaandel en dat zal altijd zo blijven. 

Slump Catering & Events heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de volledige inrichting en catering van feesten en evenementen.

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:14