PersoneelsĀ­feest

Slump Catering & Events verzorgt een onvergetelijk personeelsfeest

Wij toveren elke locatie om tot de ultieme feestlocatie

Breng collega's dichter bij elkaar en zorg voor nieuwe en positieve energie op de werkvloer. Slump Catering & Events heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de organisatie van personeelsfeesten. Van een gezellige bijeenkomst met een hapje en drankje tot een onvergetelijk themafeest.

 

Een themafeest op maat

Wij hebben alles in eigen huis om van jouw personeelsfeest een onvergetelijke dag te maken. Ieder personeelsfeest is uniek, daarom bedenken wij feestconcepten op maat. Van het thema barbecue, beer & beats, beachparty tot festival, niets is ons te gek. Wij toveren de loods om zodat de medewerkers het niet meer herkennen.

 

Wanneer je je personeelsfeest in je bedrijfsruimte organiseert vallen de kosten binnen de WKR en worden deze niet belast. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en werkkostenregeling.

PERSONEELSFEEST THEMA: BBQ, BEER & BEATS

BBQ, Beer & Beats is een stoer thema en personeelsfeest met een tal van mogelijkheden zoals een smokey barbecue waarop onze chef kok ambachtelijk vlees en vis bereidt en een heerlijke saladebar om je eigen salades samen te stellen. Een unieke BBQ beleving op elke locatie gecombineerd met wijn, bier of whisky proeverij! Neem plaats op de stoel van de barbier en de schoenenpoetser, rol je eigen sigaren en aanschouw de hout carving demonstratie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video.

 

PERSONEELSFEEST THEMA: FOODHAL BELEVING

Wie kent het niet, de foodhallen. Ze worden steeds populairder! Met onze stoere stellingen en stretchtent kunnen wij elke loods of hal omtoveren tot een foodhal. Welke foodtrucks of kraampjes je erin wilt zetten bepaal je helemaal zelf. Perfect voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video.

 

TROPICAL SUMMER PARTY

Een personeelsfeest met het thema; Tropical Summer Party? Dat kan! Uw medewerkers ontvangen een uitnodiging in de vorm van een boarding pass, worden ontvangen met een heerlijke cocktail en dansen op de feestelijke muziek van een brassband. 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
01:55