PersoneelsĀ­feest

Slump Catering & Events verzorgt een onvergetelijk personeelsfeest

Wij toveren elke locatie om tot de ultieme feestlocatie

Maak jouw personeelsfeest onvergetelijk met Slump Catering & Events. Wij toveren iedere locatie om tot de ultieme feestlocatie. Je kunt bij ons diverse feestmaterialen huren, of kunt kiezen voor gehele verzorging! Slump Catering & Events heeft al meer dan 30 jaar ervaring met de organisatie van personeelsfeesten.

 

Telefonisch contact opnemen 

Personeelsfeest organiseren met Slump Catering & Events

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om van jouw personeelsfeest een succes te maken. Je kunt bij ons losse producten huren om zelf het feest op te bouwen, maar wij kunnen je tevens helpen bij het inschatten van de benodigdheden en zelf al het werk uit handen nemen. De mogelijkheden zijn er, jij bepaalt.

 

Een thema personeelsfeest op maat

Wij hebben alles in eigen huis om van jouw personeelsfeest een onvergetelijke dag te maken. Ieder personeelsfeest is uniek, daarom bedenken wij feestconcepten op maat. Van het thema peaky blinders, barbecue, beer & beats, beachparty tot festival, niets is ons te gek. Wij toveren de loods om zodat de medewerkers het niet meer herkennen. Kijk maar eens bij onze sfeerfoto's onder aan de pagina!

 

Impressie peaky blinders feest

 

Personeelsfeest met eten

Bij een leuk personeelsfeest hoort goede catering. Bij Slump Catering & Events vind je een ruim aanbod koude en warme hapjes, lunchbroodjes, lunchbuffetten en dinerbuffetten. In overleg is er van alles mogelijk, denk aan bijvoorbeeld barbecues of andere speciale wensen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

 

Mogelijkheden werkkostenregeling

Wanneer je je personeelsfeest in je bedrijfsruimte organiseert vallen de kosten binnen de WKR en worden deze niet belast. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en werkkostenregeling.

 

Personeelsfeest op eigen locatie

Voor het organiseren van een personeelsfeest hoef je niet op zoek naar een geschikte locatie. Wij maken van jouw kantoor, pand of loods dé geschikte plek voor een personeelsfeest. Je kunt bij ons terecht voor een personeelsfeest in de volgende steden:

 

Amsterdam Heerenveen Lelystad Zwolle

Kies voor een personeelsfeest van Slump Catering & Events

Dus breng collega's dichter bij elkaar en zorg voor nieuwe en positieve energie op de werkvloer met een personeelsfeest verzorgd door Slump Catering & Events! Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

PERSONEELSFEEST THEMA: BBQ, BEER & BEATS

BBQ, Beer & Beats is een stoer thema en personeelsfeest met een tal van mogelijkheden zoals een smokey barbecue waarop onze chef kok ambachtelijk vlees en vis bereidt en een heerlijke saladebar om je eigen salades samen te stellen. Een unieke BBQ beleving op elke locatie gecombineerd met wijn, bier of whisky proeverij! Neem plaats op de stoel van de barbier en de schoenenpoetser, rol je eigen sigaren en aanschouw de hout carving demonstratie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video.

 

PERSONEELSFEEST THEMA: FOODHAL BELEVING

Wie kent het niet, de foodhallen. Ze worden steeds populairder! Met onze stoere stellingen en stretchtent kunnen wij elke loods of hal omtoveren tot een foodhal. Welke foodtrucks of kraampjes je erin wilt zetten bepaal je helemaal zelf. Perfect voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de korte impressie video.

 

TROPICAL SUMMER PARTY

Een personeelsfeest met het thema; Tropical Summer Party? Dat kan! Uw medewerkers ontvangen een uitnodiging in de vorm van een boarding pass, worden ontvangen met een heerlijke cocktail en dansen op de feestelijke muziek van een brassband. 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:44