Themafeest Peaky BlindersOnvergetelijke en unieke events

Sfeervol pop-up wintercafé

Proost samen met collega's op een gezond en succesvol 2024! Slump Catering & Events biedt dit jaar een pop-up wintercafé, dat volledig aanpasbaar is en perfect is voor het creëren van een feestelijke sfeer op eigen locatie. Alles is naar wens te wijzigen en/of aan te vullen.

 

Voordelen van ons pop-up wintercafé:

 

Volledig op maat gemaakt Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij, naast onze twee standaard arrangementen, een volledig op maat gemaakt pop-up wintercafé dat past bij de stijl van jouw bedrijf. Het café is te plaatsen op iedere gewenste locatie.

 

Feestelijke sfeer Het pop-up wintercafé is volledig omgetoverd tot een prachtig decor met sfeerverlichting en decoratie. Hierdoor ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer.

 

Culinair genieten Geniet van een heerlijke culinaire ervaring, passend bij de winter. 

 

Entertainment Wil je je medewerkers extra vermaken? Wij zorgen graag voor live muziek en activiteiten.

 

Stressvrije organisatie Ons ervaren team neemt alle organisatorische taken op zich, zodat je je kan concentreren op wat echt belangrijk is - het genieten van het feest met jouw medewerkers. Het pop-up wintercafé is voorzien van alle benodigdheden en klappen wij uit op iedere gewenste locatie.

 

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van ons pop-up wintercafé voor jouw medewerkers, nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen kunnen bespreken en een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden. Neem gerust contact met ons op via 0527 27 43 27 of per e-mail voor meer informatie.

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
07:38