Buffet bestellen

De lekkerste buffetten

Slump Catering & Events bezorgt de lekkerste buffetten warm bij jou op locatie

Wil je optimaal genieten en je gasten verrassen met een overheerlijk warm en koud buffet? Dan ben je bij Slump Catering & Events aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment buffetten, wat dacht je van een Hollands, Italiaans of een Werelds buffet? Voor elke soort feest bieden wij een passend buffet, zowel voor kleine als grote feesten.

 

Wij leveren de lekkerste barbecue arrangementen

Wil je liever je familie, vrienden, relaties of collega's verrassen met een uitgebreid barbecuebuffet? Dat is mogelijk! Slump Catering & Events verzorgt complete barbecue arrangementen, inclusief barbecue, propaangas en disposable servies en bestek. Indien gewenst is het arrangement uit te breiden met een kok zodat jij zelf kan genieten en de lekkerste stukken vlees en vis voor jou en je gasten wordt bereidt. Wij doen de afwas!

 

Ervaren en gedreven koks

Wij beschikken over ervaren en gedreven koks die passie hebben voor het vak. Daarnaast maken we gebruik van regionale producten. Groente vers vanaf het land, vis uit Urk en vlees van de lokale en ambachtelijke slager. Ben je benieuwd naar al onze buffetten? Bestel eenvoudig en snel via onze webshop.

 

Wij bezorgen onze buffetten onder andere in de Noordoostpolder, Lelystad, Zwolle en Friesland. Een buffet laten bezorgen buiten de genoemde regio's? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag naar de mogelijkheden.

 

Je kunt bij ons tevens terecht voor volledig verzorgde catering in de Noordoostpolder, catering in Lelystad, Catering in Meppel en nog veel meer locaties!

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:43