Catering Lelystad
Catering Lelystad

Catering in Lelystad van Slump

Op zoek naar een goede partij om de catering te verzorgen bij jouw gelegenheid in Lelystad? Kies dan voor Slump Catering & Events! Wij zijn dé partij voor zowel particuliere als bedrijfsmatige gelegenheden. Wij voorzien jouw gelegenheid van de beste hapjes en drankjes, lunch of diner, of zelfs volledige ontzorging inclusief presentatie. Zo kun lekker genieten van jouw feest zonder dat je je druk hoeft te maken om de catering!

Maatwerk catering in Lelystad 

Voor iedere gelegenheid is er een andere behoefte qua catering. Voor een bruiloft zijn er vaak andere hapjes en drankjes gewenst dan voor een personeelsfeest. Voor jouw gelegenheid in Lelystad komen we graag met jou in gesprek om af te stemmen hoe we jou optimaal kunnen bedienen. Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod hapjes, lunch of diner gerechten. In overleg zijn ook speciale verzoeken mogelijk.  

Kwalitatieve catering bij jou op locatie 

Wanneer je een feest geeft wil je je gasten goed bedienen. Dit wil zeggen: kwalitatief voedsel en goed drinken. Dit heeft een onmiskenbare invloed op de ervaring van je gasten. Bij Slump werken we met verse producten en worden ons hapjes bereid door onze eigen koks, zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Daar staan wij voor! Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Je kiest voor Slump Catering & Events voor het enorm ruime aanbod, de volledige ontzorging en omdat wij ruim 30 jaar ervaring hebben. Dit wil zeggen dat we ieder type gelegenheid al eens hebben mogen voorzien van catering en hierdoor precies weten wat jij zoekt. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies wat jij zoekt. Voor ieder type gelegenheid hebben wij een geschikt catering aanbod. Afhankelijk van jouw wens stellen we een menu op. Onze koks maken het eten vers bij ons, of komen op locatie het eten bereiden. 

Je kunt dus altijd rekenen op vers bereid eten uit eigen keuken. Geen standaard hapjes uit de vriezer, maar heerlijke verse producten bereid door een ervaren kok. 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager