Catering Zwolle
Catering Zwolle

Catering in Zwolle door Slump - Ontdek onze smaakvolle opties

Voor zowel particuliere als bedrijfsmatige feesten en catering in Zwolle is Slump Catering & Events de ideale keuze. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van hapjes en drankjes tot lunch en diner, en zelfs volledige ontzorging. Laat ons al het werk uit handen nemen, zodat jij volop kunt genieten van jouw evenement!

Maatwerk catering in Zwolle 

Iedere gelegenheid is uniek, en dat geldt ook voor de cateringbehoeften. Bij Slump Catering & Events streven we ernaar om jouw wensen optimaal te vervullen. Ontdek ons uitgebreide assortiment hapjes, lunch- en dinergerechten in onze webshop voor inspiratie. Wanneer je jouw catering in Zwolle aan ons uitbesteedt, ben je verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Al meer dan 30 jaar zijn wij een gevestigde naam in Noord- en Midden-Nederland, en daar zijn we trots op!

Kwalitatieve catering in Zwolle - Verwen je gasten met heerlijke gerechten

Wanneer je gasten zich vermaken heb jij als gastheer een goed feest. Goed voedsel en goed drinken is essentieel voor een goede ervaring van je gasten. Wanneer je kiest voor catering van Slump Catering & Events ben je verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Wij werken met de beste ingrediënten en onze hapjes worden bereid door onze eigen koks. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies wat jij zoekt. Voor ieder type gelegenheid hebben wij een geschikt catering aanbod. Afhankelijk van jouw wens stellen we een menu op. Onze koks maken het eten vers bij ons, of komen op locatie het eten bereiden. 

Je kunt dus altijd rekenen op vers bereid eten uit eigen keuken. Geen standaard hapjes uit de vriezer, maar heerlijke verse producten bereid door een ervaren kok. 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager