Catering Steenwijk
Catering Steenwijk

Catering in Steenwijk van Slump

Wil jij een feest, vergadering, bruiloft, receptie of andere gelegenheid organiseren in Steenwijk, maar heb je geen zin om de catering zelf te doen? Kies dan voor catering in Steenwijk van Slump Catering & Events! Kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid is waar wij voor staan. Wij zijn niet voor niets al ruim 30 jaar de partij voor catering en feest in Noord-Nederland!

Maatwerk catering in Steenwijk 

Om jou te voorzien van de beste service denken we graag met je mee. Een tuinfeest heeft een andere cateringbehoefte dan een personeelsfeest of vergadering. Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod koude en warme hapjes, luxe fingerfood, lunch (buffet) en diner (buffet). Daarnaast zijn er ook speciale verzoeken zoals een barbecue (buffet) mogelijk in overleg. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! 

Kwalitatieve catering bij jou op locatie 

Om je gasten de beste ervaring te bieden is goede catering belangrijk. Onze koks werken uitsluitend met verse producten, waardoor je altijd verzekerd bent van kwaliteit en smaak. Samen met betrouwbaarheid zijn dit onze kernwaarden. Je mag van ons altijd kwalitatieve catering op locatie verwachten. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Slump Catering & Events is al ruim 30 jaar de plek voor al je catering- en feestbenodigdheden. Door de jaren heen hebben wij een enorm assortiment opgebouwd. Wij hebben alles, maar echt alles, in huis om een goed feest of evenement te organiseren. Zo ontzorgen we jou en kun jij lekker genieten van het feest en evenement. 

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeestpersoneelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager