Catering Meppel
Catering Meppel

Catering in Meppel van Slump

Op zoek naar een goede partij om de catering te verzorgen bij jouw gelegenheid in Meppel? Kies dan voor Slump Catering & Events! Wij zijn dé partij voor jouw personeelsfeest, vergadering, bruiloft, receptie of andere gelegenheid! Met ruim 30 jaar ervaring ben je bij ons altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid.

Maatwerk catering in Meppel 

Het ene feest is de andere niet. Ieder publiek kent een andere behoefte qua eten en drinken. Daar zijn wij natuurlijk op voorbereid en zo hebben wij een enorm uitgebreid aanbod koude en warme hapjes, luxe fingerfood, lunch (buffet) en diner (buffet). Wij denken met je mee om af te stemmen hoe we jouw optimaal kunnen bedienen. In overleg zijn ook speciale verzoeken mogelijk.  

Kwalitatieve catering bij jou op locatie 

Wanneer je een feest geeft wil je je gasten goed bedienen. Dit wil zeggen: kwalitatief voedsel en goed drinken. Dit heeft een onmiskenbare invloed op de ervaring van je gasten. Bij Slump werken we met verse producten en worden ons hapjes bereid door onze eigen koks, zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Daar staan wij voor! Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de catering. Hierdoor hebben we enorm aanbod aan catering, maar ook aan feestartikelen. Wij hebben alles in huis om een goed evenement neer te zetten en hebben de ervaring om met jou mee te denken. Zo wordt een goed evenement neerzetten een stuk gemakkelijker! Wanneer het moment vervolgens daar is hoef jij dan nergens meer aan te denken en wordt je volledig ontzorgt! 

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeestpersoneelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager