Catering Heerenveen
Catering Heerenveen

Professionele Catering in Heerenveen - Slump 

Slump Catering & Events is al ruim 30 jaar de cateraar voor al jouw gelegenheden in Heerenveen. Van particuliere gelegenheden tot zakelijke evenementen, wij voorzien jou van catering op maat. Je kunt bij ons terecht voor hapjes en drankjes, lunch of diner, barbecues, thema's en volledige ontzorging. Zo bied je je gasten het beste en heb je zelf nergens meer omkijken naar!

Maatwerk catering in Heerenveen 

Bij Slump Catering & Events weten we als geen ander dat geen gelegenheid hetzelfde is. Wij gaan dan ook graag in gesprek over hoe we jouw particuliere, of bedrijfsmatige gelegenheid optimaal kunnen voorzien van maatwerk catering. Wij bieden onder andere een ruim assortiment hapjes en drankjes aan, maar ook volledige lunch of diner, (barbecue)buffetten en nog veel meer! Zo is er altijd een geschikte cateringoplossing mogelijk. Neem eens een kijkje in ons webshop om inspiratie op te doen. Wanneer je catering in Heerenveen uitbesteed bij Slump Catering & Events ben je gegarandeerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. 

Kwalitatieve cateringoplossingen in Heerenveen 

Goed eten en drinken maakt indruk. Met kwalitatieve catering in Heerenveen van Slump Catering & Events bezorg je jouw gasten een goede ervaring. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Wij werken met de beste ingrediënten en onze hapjes worden bereid door onze eigen koks. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies wat jij zoekt. We denken met jou mee om de gelegenheid of het evenement tot een groot succes te maken. Wanneer het evenement daar is hoef jij dan nergens meer aan te denken. Wij ontzorgen jou van A tot Z. Wanneer je kiest voor catering in Heerenveen van Slump Catering & Events kun je rekenen op verse producten, bereid door onze eigen ervaren koks. In overleg is het zelfs mogelijk om de koks het eten op locatie te laten bereiden. 

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeestpersoneelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager