Catering Emmeloord
Catering Emmeloord

Catering in Emmeloord van Slump

Slump Catering & Events is de partij voor catering in Emmeloord! Wij bedienen zowel particuliere als bedrijfsmatige feesten. Dus of je nou een feest, vergadering, receptie, bruiloft of andere gelegenheid organiseert, wij helpen je met de catering! Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar en kun je lekker genieten van het evenement!

Maatwerk catering in Emmeloord 

Voor iedere gelegenheid is een andere cateringbehoefte. Voor een formele vergadering wil je waarschijnlijk andere hapjes dan voor een bruiloft. Voor jouw gelegenheid in Emmeloord gaan we graag met jou in gesprek over de cateringbehoefte. Wij bieden een ruim assortiment warme en koude hapjes, lunchbuffetten of broodjes, diner (buffetten) en nog veel meer in overleg!  

Kwalitatieve catering in Emmeloord 

Onze hapjes, lunchbroodjes en buffetten en diner (buffetten) wordt altijd gemaakt van verse producten door onze eigen koks. Geen kant en klare hapjes uit de vriezer dus. Wanneer je kiest voor catering van Slump Catering & Events ben je verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. In overleg is het zelfs mogelijk om de koks het eten (deels) op locatie te laten bereiden. 

Waarom Slump Catering & Events? 

Met ruim 30 jaar ervaring is Slump Catering & Events de plek voor al je catering- en feestbenodigdheden. Gedurende deze periode is ons assortiment enorm gegroeid tot op het punt dat wij echt alles in huis hebben om een goed feest en/of evenement te organiseren.  

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeestpersoneelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

Neem direct contact op door op de onderstaande button te klikken! 

Catering Dronten
Nieuws

De mooiste verhalen uitgelicht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw feest, event of andere gelegenheid
Wij zijn benieuwd naar jouw ideeen voor een onvergetelijke ervaring!
Offerte
Daley 
- Account Manager