Catering Noordoostpolder

Catering in de Noordoostpolder van Slump Catering & Events 

Ga jij een feest, vergadering, bruiloft, open dag, personeelsfeest of andere gelegenheid organiseren in de Noordoostpolder? Dan is Slump Catering & Events uit Bant de plek om je catering uit te besteden! Wij zijn al ruim 30 jaar de partij voor catering en feest in de Noordoostpolder en de rest van Noord-Nederland.  

 

Telefonisch contact opnemen

 

Maatwerk catering in Noordoostpolder 

Bij Slump Catering & Events heb je keuze uit een enorm aanbod catering. Van koude en warme hapjes tot lunchbroodjes of buffetten, diner (buffetten) of zelfs bijzondere verzoeken zoals barbecueën of een koffiestand. Voor iedere gelegenheid in de Noordoostpolder vind je bij ons een geschikt cateringaanbod. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden! 

 

Kwalitatieve catering in Noordoostpolder 

Je wil je gasten natuurlijk het beste bieden, net zoals wij onze klanten het beste willen bieden. Om deze reden werken wij uitsluitend met verse producten en maken we al onze hapjes en buffetten zelf. Geen kant en klare hapjes uit de vriezer dus. Je bent bij ons altijd verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland.  

 

Onze koks het eten op locatie laten bereiden? Tuurlijk! In overleg kunnen wij bijzondere verzoeken verwezenlijken. 

 

Waarom Slump Catering & Events? 

Met ruim 30 jaar ervaring als cateraar hebben wij een enorm aanbod aan catering. Door de jaren heen hebben we ons aanbod steeds meer uitgebouwd. Hierdoor hebben wij veel contacten en zijn we instaat om bijna alle verzoeken uit te voeren. Naast catering hebben we ook een groot aanbod aan feestartikelen. Wij hebben alles in huis om een goed evenement neer te zetten en hebben de ervaring om met jou mee te denken. Met Slump Catering & Events ben je altijd verzekerd van een geslaagde gelegenheid! 

 

Je kunt bij ons tevens terecht voor een compleet verzorgde bruiloft, receptie, vergadering, tuinfeest, personeelsfeest en zo'n beetje alle andere evenementen die je kunt bedenken! 

 

Contact opnemen

Catering in Noordoostpolder door Slump Catering & Events 

Kies voor kwalitatieve, smaakvolle en betrouwbare catering in de Noordoostpolder van Slump Catering & Events uit Bant. Wij maken jouw gelegenheid nog leuker!  

Neem direct contact op door op de onderstaande button te klikken! 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:35