Catering Zwolle

Catering in Zwolle van Slump Catering & Events 

Voor particuliere of bedrijfsmatige feesten en catering in Zwolle ben je bij Slump Catering & Events aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor hapjes en drankjes, lunch of diner, maar ook volledige ontzorging. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar en kun je lekker genieten van het evenement!  

 

Telefonisch contact opnemen

 

Maatwerk catering in Zwolle 

Iedere gelegenheid is anders, zo ook de behoefte qua catering. Dus voor jouw gelegenheid in Zwolle gaan we graag in gesprek hoe we jou optimaal kunnen bedienen. Hierbij heb je de keuze uit een ruim aanbod hapjes, lunch of diner gerechten. Neem eens een kijkje in ons webshop om inspiratie op te doen. Wanneer je catering in Zwolle uitbesteed bij Slump Catering & Events ben je gegarandeerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

 

Kwalitatieve catering in Zwolle 

Wanneer je gasten zich vermaken heb jij als gastheer een goed feest. Goed voedsel en goed drinken is essentieel voor een goede ervaring van je gasten. Wanneer je kiest voor catering van Slump Catering & Events ben je verzekerd van kwaliteit, smaak en betrouwbaarheid. Wij werken met de beste ingrediënten en onze hapjes worden bereid door onze eigen koks. Het is niet voor niks dat wij al 30 jaar een gevestigde naam hebben in Noord- en midden Nederland. 

 

Waarom Slump Catering & Events? 

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies wat jij zoekt. Voor ieder type gelegenheid hebben wij een geschikt catering aanbod. Afhankelijk van jouw wens stellen we een menu op. Onze koks maken het eten vers bij ons, of komen op locatie het eten bereiden. 

 

Je kunt dus altijd rekenen op vers bereid eten uit eigen keuken. Geen standaard hapjes uit de vriezer, maar heerlijke verse producten bereid door een ervaren kok.  

Catering in Zwolle door Slump Catering & Events 

Dus kies voor kwalitatieve catering in Zwolle en neem contact op met Slump Catering & Events. Klik op de onderstaande button om direct contact op te nemen. Het is mogelijk om telefonisch direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij verzorgen zowel particuliere als bedrijfsmatige gelegenheden. Vraag naar de mogelijkheden! 

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:06