Catering

Volledig verzorgde catering voor iedere gelegenheid

Van hapjes tot een heerlijk buffet en live cooking

Slump Catering & Events verzorgt de catering voor iedere gelegenheid, van een tuinfeest, jubileum, verjaardagsfeest, bruiloft, receptie, vergadering tot een bedrijfsopening. 

In onze webshop vind je de lekkerste hapjes, buffetten, lunches en nog veel meer. Bestel makkelijk en snel via de webshop, stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Hapjes voor tijdens jouw feest

Onze koks maken in een handomdraai de lekkerste hapjes. Je kunt bij ons terecht voor zowel koude als warme herkenbare hapjes tot luxe fingerfood. Wij verzorgen complete lunches voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij bieden een ruim assortiment belegde broodjes; van een zacht bolletje kaas tot luxe pistolets met zalm en roomkaas. Liever een lunchbuffet? Geen probleem. Wij verzorgen complete lunches met bijvoorbeeld luxe belegde broodjes, soep, een warme snack, quiche, handfruit en diverse sappen.  

Een heerlijk buffet met voor ieder wat wils

Onze koks bereiden de lekkerste koude en warme buffetten voor iedere gelegenheid. Van een buffet met herkenbare gerechten waaronder broden met smeersels, salades, seizoensgroente, aardappelen uit de polder en diverse vlees- en visgerechten tot luxere buffetten. Daarnaast bieden wij diverse barbecuebuffetten aan inclusief barbecue, propaangas en disposable servies en bestek.

Geniet van de lekkerste gerechten, live op locatie bereidt

De chef's table is "de snoeptrommel" van de kok met alleen maar lekkere dingen waaruit je eigenlijk geen keuze kan maken. De kok heeft een mooie robuuste werkruimte van steigerhout die we naast de heerlijke gerechten ook nog mooi aankleden. Op locatie worden live de lekkerste stukken ambachtelijk vlees en vis bereidt.

Catering op locatie 

Heb jij een evenement gepland staan waarbij lekkere hapjes, luxe lunches of complete buffetten niet mogen ontbreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Slump Catering & Events verzorgen wij de catering bij jou op locatie. Wij zijn door het hele land actief. Zo verzorgen wij catering op locatie in steden als: 

Benieuwd of wij de catering bij jou op locatie kunnen verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Ambachtelijk vlees van de slager

Al onze buffetten bevatten 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. Slagerij Veldman heeft aandacht voor de dieren, vakmanschap en traditie. De runderen groeien in alle rust op en krijgen een uitgebalanceerd dieet van onder andere hooi, mais en aardappelpuntjes. Het varkensvlees is afkomstig van het wroetvarken. De leefomstandigheden van de wroetstal helpen mee aan gezonde varkens, ze kunnen naar hartenlust wroeten in de dikke laag strooisel en hebben veel bewegingsruimte.

vraag offerte aan
Chat met ons
Slump Catering & Events
Ervaar de kracht van onze catering, feesten en evenementen.
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
06:40